GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas Olze Pěchotové, IČO:  74123017  (nejsem plátce DPH), se sídlem Železniční 520, Kryry, 43981 (dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:

Jméno a příjmení, název společnosti
Fakturační a dodací adresa
Emailová adresa
Identifikační číslo a daňové identifikační číslo
Telefonní číslo
Datum a čas objednávky
Předmět pronájmu
Způsob úhrady
Způsob doručení a vrácení
Číslo účtu pro vrácení kauce
Emailová komunikace
Servisní agenda, provedené opravy

2. Jméno, příjmení, název společnosti, doručovací a fakturační adresa, telefonní číslo a e-mail, číslo účtu pro vrácení kauce je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky a poskytnutí služeb, které po Správci klient požaduje. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na info@svatebni-potahy.cz nebo dopisu na kontaktní adresu  osoby Olga Pěchotová, Železniční 520, Kryry, 4398.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatelé přepravních služeb: Česká Pošta s.p., Geis Parcel CZ s.r.o., General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., apod.í


5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.